12/28/2012

#101 Joulun pyhät yms.

Nyt in jo taakse jäänyt joulun pyhät ja 100 postaus. Jäi vähän puolitiehen se ostospostaus...
No, mutta tähän sen sitten tungen. Oon aika paljon ottanu kuwii uudel kännykäl..
Josta siirränkin joululahja kuvat tähän...
Mutta mutta.. Eilen käytiin Matkuksessa Ikanossa. Ei kovin monessa kaupassa ehitty käydä :(( Käytiin Halpa Hallissa, josta sain toppatakin & -housut, sitten H&M:llä, josta Ostin(sain) sellasen turkoosin topin <3 Meinasin kyllä ostaa sellaset jännät housut, jos oli jotain musta- pinkki- turkoosi sävyjä & niinkun ''tähtiä''... ja pari paitaa (ihanat<33) En ostanu.. Jälkeenpäin jäin harmittelemaan ;((
Sitten käytiinkin Ellin kanssa Glitterissä & Ninjassa. En ostanu mitään.. Houkutti kyllä taas ostaa sellanen kaulakoru, jossa oli syöty omena (toivon sellasta, jossa on kokonainen omena ja keltanen<33 näin kerran glitteris..) ja sellanen korvis, missä oli niinkun yks tavis korvis ja sellanne missä oli ketju ja toinen pää laitettas tonne rustoon.. (haaveilen rustosta<33) harmillista vain en saa ...
Ja iskä kävu DNA:lla korjaa mun nettiongelmani (uudessa kännykässä sain myös rajattoman netin <33) Mutta mitä hyötyä netistä on kännykässä, jos sitä ei voi käyttää??? Se oli eka laitettu Juhon liittymään(mun netti) eli ois maksanu paljon käyttää sitä, enkä olis voinu käyttää sitä muual ku koton..
No. Sit käytiin yhen serkun luona kyläs.

Tänään käytiin äiskän ja Juhon kanssa Hasal laskettelemas. Elli meni sen kaverin luo yöks. Oli aika hauskaa (huom. viimeks laskettelin viime talvel) Yhen kerran kaaduin, kun en huomannu, ku suksi liuku toisen päälle.. Ja hankaluuksia oli hissin kanssa, kun sauvat oli tiellä.. (Y) Tuttujakin näkyi :)
Illalla katottiin Ellin saama Lumikki ja Metsästäjä (Y) Ihan hyvä oli.. Nyt haluaisin nähdä enää sen Nälkäpelin ja Nightamre - painajainen merellä (se salkkarileffa)

Nyt en enää pitkästytä teitä (jotka viitsivät lukea löpinöitäni), joten on kuvien vuoro.
Ekaks ne jouluostoskuvat ym.

Ne korvikset <33

Kynsilakat (oikeelt vasemmalle) Mangeettilakka, Päällyslakka, Mustalakka ja Valkonenlakka(Rimmelin noi kolme vikaa ja valkonen on ''ranskalainen manikyyri''lakka)


Kymppilinjanlevy<33

Cheekin levy<33
olikohan siin kaikki?? ;0

No nyt ne joululahjakuvat. Sori laatu... -.-ja ja että noi on tolleen poikittain.. Kännykässä ne kyl oli oikeinpäin (otin kännykäl)

8 GB:n muistitikku :))

Brubergin tryffelit <33

Sellanen X Factor lalulujutska PS3:lle.. (oikeestaan oli meillie kaikille kolmelle yhteinen lahja)
 Mutta on tota kyllä kokeiltu.. Hieman olen pettynyt, kun ei siinä ole muita kun englanninkielisiä lauluja ja en tiedä niistä muita kuin 2 :(( Blondien Call Me  ja Lady Gagan Paparazzi... Eikä oikein mikitkään ottanut ääntä..
Urhea- elokuva on katottukki jo seuraavana päivänä

Juhon antamat ihanat leopardipinnit

Samoin nää on Juhon antamat

ellin antama avaimenperä toimii tällä hetkellä kännykkäkorulla



2 kommenttia:

  1. Hehee asutko sinäkin Kuopiossa? Toi matkus on kyllä aika ihana paikka!!♥

    VastaaPoista
  2. En asu :(( Asun Juvalla, eli n. parin tunnin ajomatkan päässä.. oisko Mikkeliin päin (tai varkauteen)...
    Mutta Matkus on kyllä ihan kiva paikka :)

    VastaaPoista